3 trouwfoto’s van mij – winnaars Dutch Masters of Wedding Photography winter 2014 bekend

2015 is geweldig begonnen met een paar mooie trouwfoto awards!

Net terug uit Canada van een geweldig inspirerende trouwfotografie workshop met 2 geweldige collega's kreeg ik ineens een aantal berichtjes 'gefeliciteerd met je awards!!!!! (aan uitroeptekens geen gebrek, bij dit soort berichtjes). Ik ben er echt ontzéttend blij mee. 3 awards maar liefst!

trouwfotograaf-jacqueline-dersjant-phtgrphr-award-dutch-masters-hond

award Dutch Masters of Wedding Photography - winter 2014

 Dutch Masters of Wedding Photography

Sowieso zijn awards altijd leuk natuurlijk of het nou om trouwfoto's of andere fotowedstrijden gaat, maar deze wedstrijd is nog geen jaar oud en nu al zo'n succes. Een wedstrijd waar ik echt met trots tussen de andere winnaars sta - wat een geweldige collectie is het geworden.

trouwfotograaf-jacqueline-dersjant-phtgrphr-award-dutch-masters-joodse-bruiloft-snoepje

award Dutch Masters of Wedding Photography - winter 2014

Nieuwe trouwfoto wedstrijd

Kijk en geniet van de hele selectie op de website van "De Masters", zoals de wedstrijd in trouwfotografen-kringen genoemd wordt.
Van de website van De Masters: De Masters of Dutch Wedding Photography is een Nederlandse award die 4x per jaar wordt gehouden en trouwfotografen een waardering geeft voor hun bijzondere, vernieuwende of gewoon waanzinnige trouwfotografie. Elk kwartaal worden nieuwe awards uitgereikt door een internationale jury van de beste trouwfotografen ter wereld. (nou ja, eigenlijk hebben zij het over 'bruidsfotografen' en 'bruidsfotografie' maar ik heb het toch liever over 'trouwfotografie'. Het zijn natuurlijk lang niet altijd bruiden, die trouwen...

Volgende ronde is 'lente' en dan wordt de top 10 van het afgelopen jaar bekend gemaakt. Echt ontzettend spannend (op het moment sta ik op een gedeelde 5e plaats). Rondom de jaarprijs wordt een geweldig event georganiseerd met top trouwfotografen uit het buitenland. http://www.de-masters.nl/event

trouwfotograaf-jacqueline-dersjant-phtgrphr-award-dutch-masters-bruid-en-bruidegom-bitchslap

(betreft: trouwfotografie, trouwfoto wedstrijd, trouwfotograaf, award, Dutch Masters of Wedding photography)