Koop een ArtBag voor de feestdagen!

Ze zijn er weer, de ArtBags van Stop Aids Now!, te koop voor € 5 bij de Bijenkorf, Bruna, V&D, Dirk, Bas, Digros en de Wereldwinkels.En ook online zijn ze te koop! Dit jaar zijn de tassen ontworpen door Viktor & Rolf, Dick Bruna en Pip Studio. Dat is toch wel een droom, ooit nog eens een ArtBag ontworpen door Jacqueline Dersjant. Altijd leuk, dromen... Voorlopig doe ik het maar met de "gewone" leuke opdrachten. Af en toe (zoals deze keer) als vrijwilliger, en altijd met veel plezier.

"Koop een ArtBag, red een leven" is het motto. En ook het hele aankoopbedrag gaat naar projecten van Stop Aids Now in onwikkelingslanden. Geen strijkstok: de ontwerpers, de productiekosten, de verkoop, de presentatie: alles is gesponsord. Erg leuk om achter de schermen mee te kunnen kijken. De presentatie was om 14.00 uur, de eerste vrijwilligers stonden om 8 uur al voor de deur van de Bijenkorf. Al met al een behoorlijk event. In een bomvolle Bijenkorf brachten een aantal BN-ers en heel veel vrijwilligers vol passie de actie onder de aandacht van het winkelend publiek. Met veel succes!

De BN-ers op de foto"s zijn onder anderen Karin Bloemen, Dutch Diana Ross, MayDay (personality), Dolly Bellefleur, Tommie Christiaan (Zorro), Tony Neef, Michelle Splietelhof, Jaap Reesema, Anke van der Endt (PiP Studio) en Siemen de Jong (Abel).

Muziek: Bye Bye Baby van Jaap Reesema

 
@http://www.phtgrphr.com/wp-content/uploads/2011/11/02-Bye-Bye-Baby.mp3" volslider="y" style="outline"]