Trouwen op Pampus in een Zeeman bruidsjurk

Een bruidsjurk van € 29,99! Daarmee kwam Zeeman een jaar geleden in het nieuws want binnen een paar uur waren alle 1.500 jurken uitverkocht. Daarom besloot verslaggeefster Jette Pellemans van het Parool PS om op zoek te gaan naar de verhalen achter de Zeemanjurk. Zijn de jurken een beetje goed terechtgekomen?

Een van die bruidsjurken werd gekocht door Sjoukje. Het idee kwam van Kees, haar aanstaande. Die had eens gehoord over een stand-in bruid die tijdens een bruiloft overboord was gevallen, als stunt. Sjoukje was er meteen voor in en regelde haar achternichtje Sacha als stand-in en Sjoukje ging op zoek naar een jurk waarmee Sacha te water kon gaan. Op marktplaats vond ze de jurk voor € 40. De jurk leek redelijk op de jurk van Sjoukje en stond Sacha prachtig.

Lees meer over de het verhaal achter deze grap in Parool PS van 3 februari, ook via Blendle te bekijken. Met de foto die in het parool als spread is geplaatst won ik ook een WPJA-award!

We hadden enorm geluk want het was al weken matig weer. Koud, wind, regen. Tegen alle weersverwachtingen in was het die dag ineens bloedheet, zonnig en dus geweldig weer voor zo'n stunt. Het staat al op die heerlijke zitzakken dat je voor pampus ligt en dat klopte zeker. De ceremonie op trouwlocatie Pampus was - zoals altijd - heerlijk relaxed.

Hieronder een korte impressie van de dag, die afgesloten werd in één van de bunkers op pampus met 'André Hazes'. Niet helemaal pluis daar, volgens mij.... Een heerlijke, voor sommigen wat vermoeiende, dag!