WPJA award ‘emotion’

Mijn eerste WPJA award!! Anders dan de vooronderstelling van de jury was het de moeder van de bruidegom wier mond openviel toen ze haar (hoogzwangere) schoondochter voor het eerst zag. Dit zijn momenten waarop ik graag aanwezig ben. Bij de voorbereidingen is er meestal ruim genoeg tijd voor iedereen om volop van de momenten te genieten. Met al wel de spanning van alles wat nog komen gaat, maar nog voordat het draaiboek de regie over gaat nemen. Voor mij als fotograaf ook fijn om (een deel van) de hoofdpersonen te ontmoeten en de sfeer te proeven. Gelukkig komt het ook bijna niet voor dat ik pas bij de ceremonie de mensen voor het eerst zie. Ik hou er van om me betrokken te voelen op zo'n dag!

Het commentaar van de WPJA jury:  a nice reaction from the mom (assumed) on her first seeing the bride in her dress. The half-open door and her hand still on the doorknob tells you this is the exact first instant she's seeing her.

phtgrphr_080927_050

 

 

NB: vrijwel alle blogposts van vóór september 2011 zijn geantidateerd naar de datum dat ik ongeveer een post geschreven zou hebben, als ik toen een blog zou hebben gehad...