WPJA ‘the cake’

Dit was wel een van de meest relaxte bruiloften die ik ooit heb gefotografeerd. De ceremonie en de rest van de dag vonden plaats in en om Brasserie de Koepel in Voorburg. Een prachtige locatie met een mooie tuin eromheen. In de tuin was een groot opblaaszwembad mét tuinslang neergezet voor de kinderen. Tijdens de ceremonie waren ze nog mooi gekleed, maar zodra het officiële deel voorbij was, liepen de kinderen - soms kletsnat - rond in hun zwemkleding, ook bij het aansnijden van de taart (op deze foto het zoontje van het bruidspaar). Niet zichtbaar op deze foto, maar ook een bijzonder onderdeel van de dag was de capoeira workshop die in de tuin gegeven werd. Een groot succes en de eerste keer ooit dat ik een bruid een handstand heb zien maken!

'The Cake' is de awardwinnende foto, de handstand omdat ik de capoeira workshop (en de bruid...) zo ontzettend leuk vond!

phtgrphr_100704_004 phtgrphr_100704_003

NB: vrijwel alle blogposts van vóór september 2011 zijn geantidateerd naar de datum dat ik ongeveer een post geschreven zou hebben, als ik toen een blog zou hebben gehad...